PeeWee kattlåda från Hemfoder.se

Jag bestämde mig för att testa PeeWee kattlåda med träpellets, istället för betonitsanden jag hittills använt. Var så missnöjd med den det sista.

I tisdags vid lunchtid beställde jag en kattlåda och kattströ från Hemfoder.se och på onsdagen vid lunch hade jag paketet vid dörren. Vilken snabb leverans! Eftersom jag beställde för över 500 kr så kostade frakten heller ingenting. Hurra för Hemfoder.se – härifrån kommer jag att beställa fler gånger.

Jag har tidigare beställt från några andra djurshoppar på nätet, men har haft dålig erfarenhet med försenade leveranser och inga besked. Nu när jag skulle beställa kattlådan sökte jag efter bästa pris och det var inte Hemfoder som hade detta, utan en sajt som heter animail.se. Men detta företag hade fått många dåliga omdömen på rejta.se så därför valde jag Hemfoder, som alla talade gott om. Hellre betala lite mer för sina varor och få dem snabbt och enkelt.

Jag återkommer med en rapport om hur det funkar med PeeWee.